Sari la conținut

STARE DE URGENŢĂ

Allah! Sustinatorul omenirii! Îndepărtați boala, vindecați boala. Tu ești cel care vindecă.

Ruga contribuie la cultivarea dragostei si frației.

(Şi O, Allah, răsplătește-mă pentru greutatea mea și oferă-mi ceva mai bun decât aceasta pentru mine!.

Islamul Inseamna pace!

Islamul este pace și supunere față de Allah (Dumnezeu), Creatorul tuturor lucrurilor.

Profetul Mohammad: femeile sunt jumătatea identică a barbaţilor

Recomandari IslamRo
  • Staţi acasă, izolaţi-vă! Coronavirus loveşte în întreaga lume.
  • Profetul Mohammed (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!) a spus: „Dacă auzi că o anumită boală s-a declanşat într-un anumit loc, nu merge acolo şi dacă aceasta se declanşează într-un loc în care te afli deja, atunci nu părăsi acel loc…” (relatat de Bukhari şi Muslşim)
Miryam Bella

Surat Al ‘Imran 8-11

Recommended Posts

Doamne! Nu duce în rătăcire inimile noastre, după ce Tu ne-ai călăuzit şi dă-ne nouă îndurarea Ta, căci Tu eşti Cel Darnic [Al-Wahhab]!
Allah Preaînaltul este Cel care îi călăuzește pe oameni,  iar această călăuzire este la voința oamenilor.  Dacă omul se roagă la Allah ﷻ să îl călăuzească,  Allah ﷻ îl va călăuzi. Acest verset este o rugă (dua) prin care omul se roagă la Allah subhanahu wa ta’ala să nu îl ducă în rătăcire după ce l-a călăuzit și îi cere رَحْمَةً‌ۚ Mila Sa. Acest lucru scoate în evidență faptul că doar Allah Preaînaltul deține Mila pe care, din generozitate, o dăruiește cui voiește El: ...căci Tu eşti Cel Darnic [Al-Wahhab]!  إِنَّكَ أَنتَ ٱلْوَهَّابُ – așa cum am explicat și în lecțiile anterioare, dar este bine să reamintim, particula إِنَّ (‘inna) reprezintă în limba arabă un modalizator pentru exprimarea certitudinii, astfel că o vom întâlni foarte des în versetele din Sfântul Coran. Funcția particulei „إِنَّ” este aceea de a întări o afirmație în cadrul propoziției; إِنَّ înseamnă „cu siguranță” și exprimă certitudinea, prin urmare, nu lasă cititorului loc de interpretare sau îndoială asupra afirmației ce îi urmează: Allah ﷻ este Cel Darnic, إِنَّ –  cu siguranță doar El este Cel Dăruitor.

https://stiintacoranului.home.blog

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

România in stăre de urgenţă

Starea de alertă permite autorităţilor să ia orice măsuri pentru prevenirea şi înlăturarea pericolelor pe care le presupune constatarea unei situaţii de urgenţă. Allah să ne binecuvânteze şi să ne protejeze ţara, România

coronavirus-.jpg

×