Sari la conținut
Recomandari IslamRo
 • Staţi acasă, izolaţi-vă! Coronavirus loveşte în întreaga lume.
 • Profetul Mohammed (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!) a spus: „Dacă auzi că o anumită boală s-a declanşat într-un anumit loc, nu merge acolo şi dacă aceasta se declanşează într-un loc în care te afli deja, atunci nu părăsi acel loc…” (relatat de Bukhari şi Muslşim)

ALYAH

Membru IslamRo
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2
 • Time Online

  2d 42m 31s

ALYAH a câștigat ziua ultima dată pe Mai 3 2019

ALYAH a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre ALYAH

 • Rang
  Membru Inregistrat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ALYAH

  mustafa_hayati@outlook.com

  Eu nu scap de tine nici aici? Nu, nu sunt disponibila, Esti cam obsedat frate, te rog sa incetezi cu mesajele cu inimioare gratuite in privat, te am blocat!
 2. ALYAH

  Centrul Unirea din Cluj

  Selamun eleicom, sunt din Cluj si m-am inscris la acest centru, sunt foarte fericita ca deja incep sa citesc cuvintele in limba araba Meditatii Araba Incepatori Sedinta are o durata de doua ore academice. Feedback saptamanal din partea profesorilor. Sedinte personalizate. Programarea meditatiilor se va face telefonic, in functie de disponibilitatea profesorilor. Sedintele se desfasoara in cadrul centrului . 0757.145.632 cluj@centrulunirea.ro https://centrulunirea.ro/cluj-napoca/cursuri-limba-araba/
 3. ALYAH

  Vestimentație

  Selamun Eleicom sora, Aveti ceva vestimentatie islamica la vanzare? sunt interesata! Allah sw sa te rasplateasca cu firdawsul al aala amen .
 4. ALYAH

  CEL MAI BUN RAMADAN DIN VIATA TA

  Versiune 1.0.0

  5 descărcări

  Profetul lui Allah (Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa!) a spus cum ca islamul a fost cladit pe cinci stalpi: marturisirea ca nu exista alta divinitate in afara de Allah si ca Muhammad (Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa!) este supusul si trimisul Sau, Rugaciunea, Dania, Postul in Ramadan si Pelerinajul la Mekkah; asadar Postul in Ramadan este insusi unul dintre pilonii de baza ai islamului.
 5. ALYAH

  carmangerie halal

 6. ALYAH

  Marhaba carmangerie Halal

  Marhaba Carmangeria Halal, Str Louis Pasteur 73, in Cartierul Zorilor, vis-a-vis de piata agroalimentara Zorilor. Singura carmangerie din Cluj-Napoca care ofera carne “Halal”, va pune la dispozitie doar preparate proaspete, din carne de Vita Manzat “Black Angus”, Oaie Romaneasca cat si din Franta si Pui, Curcan si Rata, din ferme care cresc strict natural animalele. Multe din produsele nostre vor fi tinute in baituri speciale cu uleiuri de masline extra-virgine si condimente din tarile din Orientul Mijlociu si nu numai, doar sa le puneti pe gratar sau tigaie. Vom mai oferii cateva tipuri de mezeluri, din carne vita in general, produse doar din animalele sacrificate saptamanal de noi, totul mereu proaspat, branzeturi naturale, cu termen de valabilitate scurt, cat si alte cateva produse alimentare. • Binenteles, avem si o gama variata de baklavale si seminte asortate ( caju, fistiq, migdale, etc ). • Pentru ca stim ca timpul este foarte pretios pentru toti, noi va oferim un “Serviciu de Livrari” la domiciliu. Oricare din produsele noastre, le putem trimite la adresa ceruta de dvs in oricare din zilele saptamanii. De la apa, suc, carne, mezeluri, pana la orice produs din locatia noastra, noi va trimitem totul acasa in maxim 45 de minute. Deocamdata, trebuie doar sa ne sunati si sa comandati, noi va trimitem totul acasa, sau direct la gratar, unde cereti dumneavoastra. ☎️ +40.770.950.950. Zilele urmatoare atasam si meniul pe pagina noastra de FB a carmangeriei: Marhaba Carmangeria Halal - Str Louis Pasteur 73.
 7. ALYAH

  Marhaba Cluj-Napoca

  Selamun eleicom, Recomand acest restaurant helal din Cluj-Napoca Adresa restaurantului este: Str Calea Turzii, Nr 86. 400193 Cluj-Napoca tel: 0770 350 350
 8. ALYAH

  ramadan mubarak.jpg

 9. ALYAH

  ramadan.jpg

 10. ALYAH

  Ramadan 2019

  Ramadan binecuvantat ( Mubarak )
 11. ALYAH

  ramadan kerim.jpg

 12. ALYAH

  ramadan 1.jpg

 13. ALYAH

  DIALOGUL MUSULMAN-CRESTIN

  Versiune 1.0.0

  12 descărcări

  Dialogul este modalitatea de comunicare intre un om si altul, in scopul apropierii lor, indepartarii barierelor, si perfectionarii conceptelor. Dialogul este un principiu uman deosebit, pe care se construiesc fundamentele civilizatiilor si numeroase valori umane. Dialogul este limba de contact si de edificare a culturii, de intelegere a celuilalt si de transmitere a conceptiei absente. Islamul a chemat la dialog, a indemnat la el si l-a laudat pe participantul la dialogul apropiat si constructiv. Allah PreaInaltul a spus: ”Cheama pe calea Domnului tau, cu intelepciune si povatuiri bune si vorbeste cu ei in modul cuvenit”.
 14. ALYAH

  Muhammad In Biblie

  Versiune 1.0.0

  37 descărcări

  CE AFIRMĂ BIBLIA DESPRE MUHAMMED (pacea și binecuvântarea lui Allah fie asupra lui)
 15. Sper că acest detaliu ajută cine are nevoie de Sărbători ale musulmanilor din România https://ro.wikipedia.org/wiki/Sărbători_ale_musulmanilor_din_România

România in stăre de urgenţă

Starea de alertă permite autorităţilor să ia orice măsuri pentru prevenirea şi înlăturarea pericolelor pe care le presupune constatarea unei situaţii de urgenţă. Allah să ne binecuvânteze şi să ne protejeze ţara, România

coronavirus-.jpg

×