Sari la conținut

STARE DE URGENŢĂ

Allah! Sustinatorul omenirii! Îndepărtați boala, vindecați boala. Tu ești cel care vindecă.

Ruga contribuie la cultivarea dragostei si frației.

(Şi O, Allah, răsplătește-mă pentru greutatea mea și oferă-mi ceva mai bun decât aceasta pentru mine!.

Islamul Inseamna pace!

Islamul este pace și supunere față de Allah (Dumnezeu), Creatorul tuturor lucrurilor.

Profetul Mohammad: femeile sunt jumătatea identică a barbaţilor

Recomandari IslamRo
  • Staţi acasă, izolaţi-vă! Coronavirus loveşte în întreaga lume.
  • Profetul Mohammed (Pacea şi binecuvântarea lui Allah fie asupra sa!) a spus: „Dacă auzi că o anumită boală s-a declanşat într-un anumit loc, nu merge acolo şi dacă aceasta se declanşează într-un loc în care te afli deja, atunci nu părăsi acel loc…” (relatat de Bukhari şi Muslşim)

DIALOGUL MUSULMAN-CRESTIN 1.0.0


1 Imagine

Despre Acest Fișier

Dialogul este modalitatea de comunicare intre un om si altul, in scopul apropierii lor, indepartarii barierelor, si perfectionarii conceptelor. Dialogul este un principiu uman deosebit, pe care se construiesc fundamentele civilizatiilor si numeroase valori umane. Dialogul este limba de contact si de edificare a culturii, de intelegere a celuilalt si de transmitere a conceptiei absente. Islamul a chemat la dialog, a indemnat la el si l-a laudat pe participantul la dialogul apropiat si constructiv. Allah PreaInaltul a spus: ”Cheama pe calea Domnului tau, cu intelepciune si povatuiri bune si vorbeste cu ei in modul cuvenit”. 

  • Apreciaza 1România in stăre de urgenţă

Starea de alertă permite autorităţilor să ia orice măsuri pentru prevenirea şi înlăturarea pericolelor pe care le presupune constatarea unei situaţii de urgenţă. Allah să ne binecuvânteze şi să ne protejeze ţara, România

coronavirus-.jpg

×